Ingenting er vakrere enn fine – og ordentlige – bilder av barna, som kan henges opp som verdens fineste pynt på veggen! Jeg tar bilder av barnet ditt, som får være seg selv gjennom fotoshooten. Dette gjør at bildene blir ti ganger mer levende og sjarmerende, enn da barna blir oppstilt etter “manus”, og med “påførte” smil. Jeg krabber gjerne rundt med barnet på bakkeplan, og fyrer blinkskudd underveis. De ekte smilene og glimtene i øynene kommer best fram på dette viset, og disse øyeblikkene vil smelte ethvert foreldre (og besteforeldre) hjerte!

Bli gjerne med på bilder hele familien, gjennom hele shooten eller deler av den. Dette er bilder som vil bety mye – og varme dere – i mange, mange år. En gullverdig investering for framtiden 

 

Mitt fotostudio er det fineste av dem alle: naturen. Det finnes ikke noe finere enn å kunne bruke alle de magiske årstidene med deres tilbehør av farger, lys og stemninger. Vi møtes på et avtalt og fint sted, og “catcher” det beste lyset som årstiden og dagen har å tilby.

 

 

Sandra B: 

Anne Lotte har tatt noen fantastiske bilder av sønnen vår som er 1 år. Hun var positiv, fleksibel og imøtekommende i alle samtalene vi hadde sammen for å planlegge fotograferingen. Jeg var veldig bestemt på at jeg ønsket fotografering ute og hun tilbydde til og med å endre tidspunktet dersom det regna den dagen vi hadde avtalt. Snakk om service! Hun hadde mange gode forslag til hva vi skulle gjøre for å få best mulig bilder og hun tok også imot forslag fra oss. Hun er veldig god med barn og sønnen vår ble trygg på henne med en gang. Bildene ble så fine at jeg felte en tåre da jeg så de! Hun gjør alt hun kan for å møte kundene sine i deres ønsker og det er lett å se at hun brenner for jobben sin.

 

 

 

 

Tine H: 

En dyktig, rolig og barnevennlig fotograf som tar utrolig fine bilder, spesielt i naturen. Vi er superfornøyd med våre barnebilder! Fanger øyeblikk og uttrykk hos barna. Anbefales på det sterkeste!

 

 

Hanne Marit E.

Jeg var ganske spent før 3-åringen skulle fotograferes, da hun er veldig sjenert og ikke så komfortabel med voksne hun ikke kjenner. Anne Lotte var helt fantastisk! Hun klarte å engasjere frøkna og gjøre fotograferingen til en lek – som igjen førte til bilder som overgikk alt jeg hadde sett for meg. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!