Pris & info

Hva koster en fotografering med meg?

Å bestille meg som din fotograf,  i 1 – 2 timer, koster kun kr. 995,- Da kommer jeg og fotoutstyret mitt hjem til deg, eller vi møtes på en location du er glad i, i nærheten av deg. Jeg kan gjerne hjelpe deg å foreslå fine steder, da jeg har vokst opp i fine Odalen.

 

Visningstime

Innen 1 uke, avtaler vi et koselig møte hos meg, for en gratis visningstime med deilige, varme kaffekopper til, for å se i gjennom bildene fra fotograferingen. Da kan du/dere bestille de bildene dere faller for, og få en knallgod pakkepris ut i fra antallet bilder dere ønsker. De ferdig redigerte bildefilene leveres til dere – høyoppløselig og digitalt – maksimalt en uke etter visningstimen.

Hvis ønskelig, kan dere også gå gjennom bildene selv – i ro og mak hjemme. Da får dere en link og et passord til en nettside hvor alle bildene deres ligger, ute på nettet. Dette er en låst side, som bare dere får tilgang til. Her trykker dere på bildene dere ønsker å bestille. Enklere blir det ikke, og en veldig fin løsning for de som har en hektisk hverdag, eller ikke ønsker visningstime.

 

Bestill valgfri fotopakke til knallpris: 

5  høyoppløselige bildefiler, kr. 1.450,-

10 høyoppløselige bildefiler, kr. 2.650,-

15 høyoppløselige bildefiler, kr. 3.650,-

20 høyoppløselige bildefiler, kr. 4.450 ,-

 

Høyoppløselig digital bildefil, kr. 350,-/stk, ved enkeltkjøp.

 

Inntil 20 km kjøring ut av Odalen, er inkludert i prisen. Kjøregodtgjørelse utover dette. Bompenger kommer eventuelt som et tillegg.