Pris & info

 

Her kommer litt praktisk informasjon

 

Sted ♥ Vi møtes på en fin location i nærheten av deg. Kjører ut kostnadsfritt i Odalen, og 20 km utenfor. Kjøretillegg tilkommer utover dette, samt evt. bompenger.

 

 

Tidspunkt ♥ Fotograferingen bør tilrettelegges etter når lyset er finest. Det bruker å være tidlig eller seint på dagen, og eksakte tider kommer an på årstiden.

 

 

Alle 4 årstider har hver sine farger, sjarm og lyssettinger, så ikke la deg begrenses av «feil» årstid. Ordentlig fine bilder – med snev av hverdagsmagi – lover jeg deg, uansett ♥

 

 

Priser ♥

Fotografering inntil 1,5t, kun kr. 995,-

Fotopakke velges i etterkant, og betales i tillegg.

 

Priser på fotopakker

♥ 5  høyoppløselige bildefiler, kr. 1.450,-

♥ 10 høyoppløselige bildefiler, kr. 2.650,-

♥ 15 høyoppløselige bildefiler, kr. 3.650,-

♥ 20 høyoppløselige bildefiler, kr. 4.450 ,-

♥ Ved ønske om større pakker/alle bildene – be om et godt tilbud! 

 

 

 

 

♥ Hva skjer etter fotoshooten?

Nå starter den store jobben med bilderedigering, og etterarbeidet kan ta opptil 14 dager. Da alle bildene er klare, sender jeg deg en link med passord til denne siden. Nå kan du i ro og mak velge ut bildene du ønsker å bestille, ved å trykke på et hjertesymbol ved bildene.

 

 

♥ Betaling i etterkant

Da jeg har fått e-post av deg, med bestilling av bilder, sender jeg betalingsopplysninger for fotoshoot + valgt bildepakke. Da betalingen har gått igjennom, får du ny e-post med link og passord til bildene som er «låst opp», og som nå er dine. Bildene kan lastes ned både som store filer, og som litt mindre (som gjør de enklere å bruke på nettet).

 

 

♥ Bruk av bilder fra Atelier Johansen

Bildene som er kjøpt, kan benyttes fritt. Også på sosiale medier. Men de skal ikke redigeres eller beskjæres, og ved bruk på nett skal fotografens navn nevnes.

 

 

Spørsmål om det minste, eller booking av din uforglemmelige fotoshoot – annelottejohansen@hotmail.com