♥ Gravid

Venter du en liten hjerteknuser der inne i magen? Og vet du at både du og magen din, stråler så mye mer enn noen gang nå?

 

Unn deg en ekstra betydningsfull fotoshoot av deg selv, med denne vidunderlige gravide magen. Tenk deg hvor herlig minne dette vil bli for deg og resten av familien, og ikke minst for den lille der inne, som får se disse bildene om noen år.

 

Den ideelle tiden for gravidfotografering er mellom uke 32 – 36, men kan selvsagt også tas helt fram til fødselen! Ta gjerne med din kjæreste, barn eller kjæledyr, hvis ønskelig, – men hovedfokuset vil selvfølgelig bli på deg og magen din.

 

Jeg vil levere bilder som hjertet ditt vil røres av, i form av vakre og naturlige poseringer, i naturens fantastiske landskap, og aller helst med et magisk motlys. Location og tidspunkt må harmonere med når lyset er på sitt aller beste. Enten tidlig eller seint på dagen, og veldig varierende i forhold til årstid. – Ikke la deg tvile på gravidfoto i en kald og guffen årstid. Fine bilder blir det uansett, da hver eneste årstid byr på sine helt unike farger og spesielle lys.

 

 

Outfit. Jeg kommer med tiden til å tilby gravidkjoler til utlån ved fotograferinger. Da jeg fortsatt er under etablerings- og investeringsfasen, er ikke denne biten på plass enda. Når du skal velge ut noe å ha på deg, er jeg med glede behjelpelig med tips og råd om plagg og farger m.m.

 

Denne siden er under arbeid