Photoshoot: En knakende flott familie fra bygda ♥

Altså… jeg har egentlig lovet meg selv å kun publisere innlegg her hver ukedag – og ikke i helger. Men etter den utrolige photoshooten i går, kan jeg ikke annet enn å vise dere noen snik-titter. Jeg sier bare: OMG! – for en utrolig fotogen gjeng av sjarmører, som lot meg få æren av å fotografere dem for andre gang! ♥

Vi hadde satt opp en photosession kl 7.30, lørdag morgen. Dette for at lyset er snillere med oss da – og mindre intenst enn seinere på morgenen, og dagen. De hadde også med seg en kjekk liten ettåring, som vi måtte tilrettelegge for best mulig, mtp soving av dupp ♥

Tror du ikke værguden var så innmari gjestfri mot oss i tillegg da? Vi fikk overskyet vær, med helt amazingly perfekt belysning! At det går an. Som prikken over i`en var alle så stilig kledd for anledningen. Denne moren hadde fulgt mine tips i forkant, og virkelig tenkt på alt – helt ned i minste detalj. Det syntes, og det er så ekstra moro for meg som fotograferer! Det gjør så mye med helheten i bildene mine, som jeg leverer dem ♥

Også var de så blide og fine alle sammen! – Nei – hurramegrundt, sier jeg bare! #fotografLykke ♥

Jeg har en redigeringsbok på kontoret mitt, hvor jeg skriver ned navnene på bildene jeg skal redigere etter hver shoot, som jeg seinere legger ut i et eksklusivt kundegalleri. Jeg tror jeg noterte meg over 100(!!) bilder som ble bra, etter en 45 minutters shoot! Jeg satt med frysninger i nakken, og kaffen satte seg nesten fast mellom mandlene opptil fleire ganger. Skikkelig moro, å sitte med en slik følelse ved gjennomgang! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *