Knut & Ascona`n

En kveld for litt siden, fikk jeg oppdrag som bilfotograf! Skikkelig moro, både fordi jeg dreiv med bilfotografering tidligere, og fordi jeg er ganske bilinteressert. 

Her er Knut og smykket hans; en go, gammal Ascona b. En sånn man drømte om å kjøre, når lappen var i boks! Denne var spesielt grom, med den spesielle lakken – og med gøtt antall hestekrefter under panseret!

Tusen takk for tilliten som fotograf, og for en huggal photoshoot i Nordre Odalen, Knut!

Jobber med å redigere ferdig bildene nå, så flere bilder blir lagt ut her etter hvert. Nå er det snart klart for en fin heldags konfirmasjonsfeirings- fotografering, og en herlig ettårs-fotografering. Etter det er det bare å glede seg til enda flere fine shoots som er bestilt, utover sommeren. Jeg er heldig. Og dere er fine!

Ha en fin kveld, alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *