Blomster fra en liten hånd ♥

Finnes det noe koseligere enn blomster – plukket med dine barns hender? Barna kommer løpende bort til foreldrene sine, med stor stolthet og ekte smil som går fra øre til øre. De serverer deg noe, som gjør dem så glade. Da spiller det ingen rolle om de har nappet opp blomstene som mammaen ivrig og håpefull sådde i blomsterkasser, for bare en liten stund siden. En ekte hverdagsglede å oppleve, faktisk. #barn #livetsglede

 

I dag har jeg fått flere fine bestillinger på fotoshoots utover sommeren og høsten, etter en annonse jeg la ut på Facebook. Jippi, for en glede! Hver og en av dere gjør meg så GLAD. – Og dere skal vite at dere alle støtter meg i en stor drøm – drømmen om å drive selvstendig med det som gjør meg så glad.  Tusen, tusen takk! 

Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *