Ta vare på hverdagen, og øyeblikkene ♥

Er du en – av mange – som knipser hverdagsbilder av barna, med mobilen din? Det er kjempekoselige bilder, men de kan dessverre ikke sammenlignes med skikkelige bilder fra et ordentlig kamera, knipset av en fotograf. Kvalitetsbilder utgjør en tydelig forskjell, og ikke minst: du kan forstørre opp bilder av dine kjære, for å pynte opp på veggen som verdens fineste, mest unike og hjertevarme kunst! En unik kunst du vil elske, og som vare og varme i deg i mange, mange, mange år!

Her er dattera mi, en helt vanlig morgen ved frokostbordet. Jeg er sjeleglad for at jeg har slike kvalitetsbilder – fulle av sjel og hverdagsmagi – til å pynte opp i huset og i utallige fotobøker ♥  

Det er hverdagslykke, det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *