Nye priser på alle fotopakkene

Prisen jeg hadde på den minste fotopakken min, var kr. 2.350,- Dette var en nøye gjennomtenkt og utregnet pris i forhold til å sitte igjen med littegrann etter at skatt er trukket fra, kjøring er regnet inn og arbeidstimene under både fotoshoot og redigering var tatt i betraktning.

Jeg har hatt et introtilbud på 15% rabatt, men jeg tenker at jeg nå setter dette tilbudet (som blir kr. 1.950,-) som en fastpris for mine kunder. Dette for at flere kan ha mulighet ta seg råd til en minneverdig fotoshoot med meg!

NB! Jeg kommer til å øke prisen min litt og litt etter hvert, for det er meningen at jeg skal kunne leve av dette, uten å måtte spise suppe og knekkebrød. Ha ha : )

 

Håper at dette gjør det enda mer fristende å booke meg som din fotograf, nå utover mot den fine våren og sommeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *