• Ta vare på hverdagen, og øyeblikkene ♥

  Er du en – av mange – som knipser hverdagsbilder av barna, med mobilen din? Det er kjempekoselige bilder, men de kan dessverre ikke sammenlignes med skikkelige bilder fra et ordentlig kamera, knipset av en fotograf. Kvalitetsbilder utgjør en tydelig forskjell, og ikke minst: du kan forstørre opp bilder av dine kjære, for å pynte opp på veggen som verdens fineste, mest unike og hjertevarme kunst! En unik kunst du vil elske, og som vare og varme i deg i mange, mange, mange år!

  Her er dattera mi, en helt vanlig morgen ved frokostbordet. Jeg er sjeleglad for at jeg har slike kvalitetsbilder – fulle av sjel og hverdagsmagi – til å pynte opp i huset og i utallige fotobøker ♥  

  Det er hverdagslykke, det!

 • Innkjøpsdag ♥

  I går fikk jeg ikke publisert noe her. Absolutt hele dagen gikk med til en stor og etterlengtet shoppingrunde i Drammen, Lier og Oslo. Jeg trengte påfyll av materialer til mitt atelier, og fikk hamstret med meg det ene og det andre.

  En haug med nye malingstuber, stor lerretrull (og utstyr for å spenne opp selv, i de formatene jeg ønsker), ny lampe til tegnebordet, en haug med nye blyanter og en del annet småtteri jeg trengte. En solid stabel med nydelige rammer, ble også med i bilen hjem. Puta traff jeg kl. 00:45, så det var ingen bloggelyst akkurat da 

  Har btw fått tak i en stor proffprinter i disse dager også. En herlighet av en maskin, som printer ut stoooore formater i fantastisk fotokvalitet. Jeg har dermed snart endaaa mer å tilby mine fine kunder Jippi!

  Mitt flonka nye Atelier er snart klart også. Vi bygger for fulle mugger om dagen, og det er beregnet ferdig til høsten! Gleder meg til å ta imot kundene mine der – i et stort, lyst og inspirerende lokale. Skal snart skrive litt mer om dette. Det er så spennende!