Category : Foto – Hverdagsglimt

Nye priser på alle fotopakkene

Prisen jeg hadde på den minste fotopakken min, var kr. 2.350,- Dette var en nøye gjennomtenkt og utregnet pris i forhold til å sitte igjen med littegrann etter at skatt er trukket fra, kjøring er regnet inn og arbeidstimene under både fotoshoot og redigering var tatt i betraktning.

Jeg har hatt et introtilbud på 15% rabatt, men jeg tenker at jeg nå setter dette tilbudet (som blir kr. 1.950,-) som en fastpris for mine kunder. Dette for at flere kan ha mulighet ta seg råd til en minneverdig fotoshoot med meg!

NB! Jeg kommer til å øke prisen min litt og litt etter hvert, for det er meningen at jeg skal kunne leve av dette, uten å måtte spise suppe og knekkebrød. Ha ha : )

 

Håper at dette gjør det enda mer fristende å booke meg som din fotograf, nå utover mot den fine våren og sommeren!

Cold as ice

OBS! Jeg ser at alle bildene jeg legger ut, ser uskarpe ut. Det er de ikke, og det er en smule irriterende å se : ) Jobber med saken, og håper på å løse dette fortløpende. Ha en fin kveld : ) 

 

Fårikål i veien

Jeg, lille J og min kjære søster, var på biltur til Førde i høst for å levere en hund. Gud bedre for en nydelig natur vi beskuet, der vi kjørte langt langs de Norske veiene. Man trenger ikke dra utenlands for spektakulære naturområder som gir gåsehud i nakkeregionen! Da vi ville kjapt tur/retur pga liten baby med oss i bilen, ble det ikke mye tid til naturfoto knipserier. Men noe småtteri det lyser norskhet av, ble det jo!

«Cilence! I kill you…!»                       LITT skummelt blikk har de jo!

NB! Fårikål overskriften var mest for å prøve å være litt morsom. Er mye mer glad i dyr in real Life, fremfor på tallerkenen!