Category : Foto – Hverdagsglimt

Fredag ♥

Hei, folkens ♥

Nå gleder jeg meg til en koselig fotoshoot i efta, og jeg sitter på kontoret å forbereder meg. Kunden har kommet med noen ønsker om hva hun drømmer om av bilder og uttrykk, og jeg liker å tenke kreativt både i forkant og under fotograferingen ♥

Her bjuder jeg på et lett redigert bilde av ei tuppe som koser seg hos oldemora si. Personlig elsker jeg bilder fra “den vanlige” hverdagen, hvor man kan forevige barna sine “vanlige” (og helt fantastisk sjarmerende) uttrykk! ♥ Det har jeg skjønt at kundene mine gjør også. De oppstilte bildene er liksom ikke helt det samme lenger

 

Ønsker dere alle en fin fredag ♥

 

1. mai ♥

I dag har jeg kost meg med barna mine ute, sammen med et sett besteforeldre ♥ 

Fikk knipset en hel haug med bilder av dem, blant annet i skogen. Det er helt nydelige farger ute nå, og naturens fotostudio stråler mer enn noen gang ellers i året. Det er skatter å fange med kameraet typ overalt jeg snur meg. Det aller fineste er når jeg kan fange slike små menneskelige skatter, sammen med t det fine i naturen. Det er hva jeg kaller magiske bilder, som jeg strekker meg etter i enhver fotoshoot.

Har ikke gått gjennom alle enda. Ble seint på meg i kveld også. Slenger derfor ut et lite bilde av ei søt snelle som har laget “kaffe” til mamma`n sin, i sitt lille, gamle, sjarmerende service fra dokkestua.

Ha en fin kveld 

The road back home

Lille jenta mi i svarthvitt. Bestemte små føtter, i søte blomstrete sko. Bustete hår og møkkete hender, etter roting i jorda. Hun vet hvor hun skal. De ivrige beina er bestemte og raske, og jeg må småløpe etter, med kameraet i hendene. Lurer på hva hun tenker, og hvor hun har tenkt seg. Det finnes ikke finere vesener enn barn. De krydrer livet, og gir det så mye mer mening. Før var man bare til. Nå er jeg mamma, og livet har en ubeskrivelig annerledes og fin mening.

Liker dere svarthvite bilder på nettsiden min?

 

Sommerferien på hell

Etter en koselig ferie med familien min (som er slutt om noen få dager) er jeg klar som et EGG til å ta fatt på fine fotooppdrag utover. Høstens vakreste farger har allerede meldt sin ankomst, og de gjør seg helt magisk på bilder av alle de nydelige barna!

Det har allerede før sommeren, kommet koselige forespørsler om julekort-foto, og det er det snart duket for nå! Jeg har plass til flere på listen min! De som ønsker julebilder med snø, er velkommen til å booke seg tid til dette. – Fint med bookinger i god tid, da det kreves litt planlegging, for å reise hit og dit, og at dagene “går opp” for en fotograf på farten! : )

 

I ferien ble det mange bilder av våre nydelige, egne småtasser. Jeg brenner spesielt for de helt naturlige hverdagssituasjonene som blir fanget, hvor barnet er i naturlig lek, eller i egne tanker. Også bruker man lys og komposisjoner og litt kreativitet, til å skape den der ekstra lille – og viktige – magien i bildene.

Cold as ice

OBS! Jeg ser at alle bildene jeg legger ut, ser uskarpe ut. Det er de ikke, og det er en smule irriterende å se : ) Jobber med saken, og håper på å løse dette fortløpende. Ha en fin kveld : ) 

 

Fårikål i veien

Jeg, lille J og min kjære søster, var på biltur til Førde i høst for å levere en hund. Gud bedre for en nydelig natur vi beskuet, der vi kjørte langt langs de Norske veiene. Man trenger ikke dra utenlands for spektakulære naturområder som gir gåsehud i nakkeregionen! Da vi ville kjapt tur/retur pga liten baby med oss i bilen, ble det ikke mye tid til naturfoto knipserier. Men noe småtteri det lyser norskhet av, ble det jo!

Cilence! I kill you…!”                       LITT skummelt blikk har de jo!

NB! Fårikål overskriften var mest for å prøve å være litt morsom. Er mye mer glad i dyr in real Life, fremfor på tallerkenen!