Category : Ukategorisert

Bye bye beach ♥

Nå har høsten kommet for å bli. I hvert fall en ørliten stund, før vinteren smeller i gang! Har noen koselige fotooppdrag som jeg gleder meg til å utføre, før vinterens hvite teppe brer seg over det fargespekkede landskapet.

Vi har kost oss med båtlivet i år også, som vi er så heldige å dele med småbarna`s besteforeldre ♥ En del måneder til neste båtsesong, men vi gleder oss allerede – store som små!

I dag skal jeg og barna på trilletur, sammen med bestemoren. Et ny oppladet kamera følger selvfølgelig med oss. Ønsker alle besøkende, kunder og venner en fin høstdag!

 

Skogstur med verdens beste

Her en dag – da regnværet hadde et lite opphold – og skogsfargene begynte å skifte farge fra grønt og til høstens fargesprakende fargespill, var jeg og sønnen min på tur for å fange blåbær. Det begynte å kry av dem, men de var ikke så store. Det brydde vi oss ikke`no om, liten som stor. De smakte himmelsk, og vi inspiserte blåbærtuer, stubber, soppkolonier og blåbærlyng. Tenk at noe så enkelt som en impulsiv skogstur i vår egen skog, kan bli såå magisk. Det er verdens beste følelse å stå å se sin lille, herlige gutt – oppdage skogen og alle dens fantastiske fasiliteter!

Johan is back

Må rett og slett dele noen flere bilder av denne godgutten, etter fotoshooten vi hadde. Jeg fikk lov til å publisere bilder av han her.

Konfirmant Lisa

Denne nydelige jenta ble konfirmert i sommer, og jeg fikk gleden av å knipse bilder av henne til takkekortet deres. Det falt så naturlig for henne å stå foran kameraet mitt, og hun har en utrolig sjarmerende utstråling! En veldig koselig fotosession, hadde vi!