Category : Ukategorisert

Godt introduksjonstilbud på fotografering akkurat NÅ!

 

– 15% rabatt, ved booking av en av mine fotopakker (SØLV eller GULL). Les mer om pakkene under menyvalgene, øverst på siden min.

Garanterer mange sjarmerende blinkskudd, og bilder du vil bli ordentlig glad i!

 

PS; Dato for fotografering kan være når som helst utover (såfremt jeg har ledig tid), men bookingen må skje innen 8. februar, for å få rabatten

 

Håper å høre fra deg/dere!

 

Kontakt;
Annelottejohansen@hotmail.com

Fårikål i veien

Jeg, lille J og min kjære søster, var på biltur til Førde i høst for å levere en hund. Gud bedre for en nydelig natur vi beskuet, der vi kjørte langt langs de Norske veiene. Man trenger ikke dra utenlands for spektakulære naturområder som gir gåsehud i nakkeregionen! Da vi ville kjapt tur/retur pga liten baby med oss i bilen, ble det ikke mye tid til naturfoto knipserier. Men noe småtteri det lyser norskhet av, ble det jo!

«Cilence! I kill you…!»                       LITT skummelt blikk har de jo!

NB! Fårikål overskriften var mest for å prøve å være litt morsom. Er mye mer glad i dyr in real Life, fremfor på tallerkenen!

 

Johan is back

Må rett og slett dele noen flere bilder av denne godgutten, etter fotoshooten vi hadde. Jeg fikk lov til å publisere bilder av han her.

Konfirmant Lisa

Denne nydelige jenta ble konfirmert i sommer, og jeg fikk gleden av å knipse bilder av henne til takkekortet deres. Det falt så naturlig for henne å stå foran kameraet mitt, og hun har en utrolig sjarmerende utstråling! En veldig koselig fotosession, hadde vi!